FÅ 14 DAGE
GRATIS
Helt uforpligtende og uden nogen form for binding,
så du kan opleve hvad intelligent fysioterapeutisk træning i det fri, kan gøre for din form og sundhed!
*  Dine oplysninger er sikret og du vil ALDRIG blive spamet.*
Du accepterer at Fysio Bootcamp må sende dig praktiske emails i forhold til opstart og forløb
 • Intelligent Fysioterapeutisk Metode:
  For stress og skadesfri træning MED RESULTATER!
 • Sjove og Effektive Forløb i Det Fri:
  For mere energi, overskud og glæde i hverdagen!
 • Træning med Plads til Alle Niveauer
  Uanset om du har skader eller er helt ude af form!
 • Fri Fleksibilitet på alle hold i hele Aarhus
  Træn præcis hvor og hvornår det passer dig!
 • SPAR 50 % med Sygesikring Danmark
  Pengene føres Automatisk Tilbage på Din Konto, hvis du vælger at følge Fysio Bootcamp forløbet.

Hos Fysio Bootcamp er vi eksperter skades- og smertefri træning, der styrker og former kroppen. Her kan du blive en del af et sjovt og effektivt træningsforløb, med garanti for resultater!

Selvom Fysio Bootcamp er en hurtig vej til en smuk, stærk og helstøbt fysik, så handler det om meget mere end blot de synlige resultater. Vores forløb er udviklet til at forebygge kroppens degenerative aldringssymptomer og give dig et holdbart fundament for en fit, sund og smertefri krop – hele livet! 

Hos os kan du være med, uanset niveau og fysisk form. Har du skader, skavanker eller andre personlige udfordringer, så er vil du på vores små eksklusive hold, have de optimale rammer for professionel fysioterapeutisk tilpasning. Vi garantere sved på panden, vind i håret og en masse energi i hverdagen! 

Anna 


"Jeg har prøvet lidt af hvert og som gammel kampsports-/fitnesspige stiller jeg store krav til træningen. Den skal først og fremmest være sjov! Men efter mange skader og operationer kræver jeg også en træning jeg har tillid til og det fandt jeg så endelig på fysiobootcamp: jeg bliver rettet i mine øvelser og får evt. anvist alternativer, mens jeg kan smågrine med min makker og svede uhæmmet under åben himlen.
Mine resultater fra sommerens deltagelse har indtil videre givet et vægttab i juli på 5 kg og en krop der kan lave øvelser, som jeg ikke har kunnet i flere år! Derfor får lige bestemt fysiobootcamp min allerbedste anbefaling!"

Eva Ehlers


“"Fysio Bootcamp holder hvad den lover. I 8 år har jeg, efter 2 diskusprolapser, forsøgt at genoptræne min krop, men har ikke kunne holde til det, uanset hvad jeg har forsøgt. Igennem Nicolas kyndige vejledning har jeg lært at arbejde rigtigt med min krop og oplever mindre smerte i min hverdag, større bevægelsesfrihed samt smidighed. Jeg har desuden opnået fornyet glæde og tro på min krop. Nicolas er dedikeret sit arbejde og har et stort overblik og indblik i kroppens bevægelsesmønstre og funktion, hvilket formidles på en tydelig og positiv måde. Jeg går altid glad fra min træning. Jeg er lykkelig for at mærke den nye kraft og energi der er kommet i min krop"

Jan Rønlev


Har gennemført Fysio Camp forløbet med Nicolas, og det var forrygende! Han har en dyb indsigt i, hvordan kroppen hænger sammen. Her kan man virkelig tale om personlig træning. Efter et meget aktivt sportsliv har jeg pådraget mange skavanker, og hver gang jeg træner ender jeg op med at nogle gamle skader bryder op. 
Gennem sin uddannelse som fysioterapeut, sin udøvelse af yoga og parkour samt bearbejdning af egne skader, har Nicolas tydeligvis oparbejdet en indsigt, som er unik. Jeg har gennem mine skader været i hænderne på mange fagpersoner, og han imponerer mig. 
 

Amy Bretton


"Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv længe! 🙏 
Fantastisk træning, hvor man kommer hele vejen rundt med god vejledning i teknik - endnu bedre har alle mulighed for at være med, da man kan justere øvelserne til lige dér, hvor man selv er 💪 

På blot en måned har jeg kunne mærke tydelig forskel i styrke, kondition og ikke mindst mere overskud og mindre træthed i hverdagen! OG så er det i gode omgivelser og fantastisk selskab med en god holdånd og engagement 🌳🤸‍♀️.

Pauline Uhre


Effektivt og stærkt vanedannende træning!  
Super god energi på holdet, fedt at træne i det fri. Er hver gang gået derfra med øget energi og en god fornemmelse i kroppen.  
Nicolas er yderst kompetent. Han er god til at vejlede, til at sørge for at træningen er varierende. God at motivere og sørge for at alle er tilpas udfordrede.  
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer 👍👍👍  
Jeg kan varmt anbefale Nicolas og Fysio Bootcamp, jeg glæder mig til næste runde😃😃

Mads Bo"Fysio Bootcamp tilbyder den sjoveste, mest effektive og mest varierede træning, jeg endnu har prøvet. Ikke to træningssessions er ens, og alligevel gennemgås alle de store muskelgrupper hver gang. Der er en fin afveksling mellem "hårdt arbejde" i cirkeltræning og lege, som bringer pulsen og humøret op. Jeg har altid glædet mig til træningen og til at se, hvad træneren nu havde fundet på for at udfordre min krop.  At stå under et træ, oplyst af LED-lys, med byens lyde omkring, er en helt særlig følelse, som ikke fås i et kedeligt træningslokale. Fysio Bootcamp kan varmt anbefales enhver, som finder konventionel fitnesscenter-træning kedeligt, og som desuden vægter bæredygtig (dvs. kropsvenlig) træning højt."
PRØV TRÆNINGEN
der har gjort Århusianerne Fit og Smertefri
På den sjove måde
INDTAST DINE OPLYSNINGER NEDENFOR FOR AT FÅ 14 UFORPLIGTENDE TRÆNINGSDAGE,
 SOM KAN BENYTTES HVOR OG HVORNÅR DET PASSER DIG
*  Dine oplysninger er sikret og du vil ALDRIG blive spamet.*
Du accepterer at Fysio Bootcamp må sende dig vigtige emails i forhold til opstart og forløb

Spørgsmål? Kontakt Fysioterapeut Nicolas Rockland 
nicolas@fysiobootcamp.dk / tif: 53 33 88 33

Intelligent Fysioterapeutisk Træning

Sjove og Effektive Forløb

Tydelige og Holdbare Resultater