GRATIS PRØVETIME

med Fysio Bootcamp Risskov

Kom med til en sjov og effektiv træning der vil accelererer din fedtforbræning, opbygge muskler og forebygge kroppens degenerative alringssymptomer og smerter!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
*  Dine oplysninger er sikret og du vil ALDRIG blive spamet.*
Du accepterer at Fysio Bootcamp må sende dig praktiske emails i forhold til opstart og forløb

Corona venlig træning

På små hold af max 10 deltagere i det fri

 • Skyhøj Fedtforbrænding 
  Vægttab og udvikling af en god kondition
 • Effektiv Muskelopbygning 
  og opstramning af hele kroppen 
 • Fysioterapeutisk Forebyggelse  
  Af kroppens degenerative aldringssymptomer & smerter
 • Sjov og inspirerende træning 
  Vi garanterer smil på læben og spændende udfordringer
 • Træning med plads til alle niveauer 
  Uanset form, alder og eventuelle skavanker
 • Unikt Helhedsprogram
  Der giver dig holdbare resultater - hele vejen rundt om din sundhed, på kun 2 x 60 minutters træning om ugen!

På Fysio Bootcamp har vi skabt et Corona venligt træningstilbud  der overholder enhver retningslinje omkring deltagerantal og sikkerhedsafstand. På Fysio Bootcamp får du et unikt 60 minutters helhedsprogram, der vil dække dig ind med holdbare resultater, på samtlige aspekter af din sundhed. Vi træner 2-3 gange om ugen i kontinuerlige forløb af 8 uger, hvor du vil få et sjovt og innovativt træningsprogram, der vil programmere kroppen til at forbrænde fedt, opbygge muskler og forebygge kroppens degenerative aldringssymptomer, smerter og skavanker. Bygget på evidensbaserede fysioterapeutiske metoder og et årtis dedikeret udvikling.

På blot 60 minutters træning vil du accelererer din fedtforbrænding via intelligent styrketræning af hele kroppen. Vores programmer er nøje sammensat til at aktivere samtlige af kroppens muskelgrupper på en sund, effektiv og skånsom måde, så du kan få holdbare kropsforandringer på rekordtid. På dette hold vil du lære at træne med sund teknik, baseret på det naturlige bevægemønster og få effektive træningsprogrammer, som du selv vil kunne anvende hjemme og i naturen, med garanti for resultater. 

Vi har køre i øjeblikket 2 dagelige træningssessioner ved udsigten Risskoven, nær det udendørs træningsanlæg, ved Dronning Margrethes Vej 16. Bliv en del af vores unikke træningsfællesskab i det fri, hvor motivationen er høj og hvor træningen er tilrettelagt for dig! Her får du et friskt frirum i en travl hverdag - og en tidsøkonomisk vej, til en stærkere, flottere og sundere udgave af dig selv!


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

100 + Anbefalinger - 100 % Kundetilfredshed

Anna 


"Jeg har prøvet lidt af hvert og som gammel kampsports-/fitnesspige stiller jeg store krav til træningen. Den skal først og fremmest være sjov! Men efter mange skader og operationer kræver jeg også en træning jeg har tillid til og det fandt jeg så endelig på fysiobootcamp: jeg bliver rettet i mine øvelser og får evt. anvist alternativer, mens jeg kan smågrine med min makker og svede uhæmmet under åben himlen.
Mine resultater fra sommerens deltagelse har indtil videre givet et vægttab i juli på 5 kg og en krop der kan lave øvelser, som jeg ikke har kunnet i flere år! Derfor får lige bestemt fysiobootcamp min allerbedste anbefaling!"

Eva Ehlers


“"Fysio Bootcamp holder hvad den lover. I 8 år har jeg, efter 2 diskusprolapser, forsøgt at genoptræne min krop, men har ikke kunne holde til det, uanset hvad jeg har forsøgt. Igennem Nicolas kyndige vejledning har jeg lært at arbejde rigtigt med min krop og oplever mindre smerte i min hverdag, større bevægelsesfrihed samt smidighed. Jeg har desuden opnået fornyet glæde og tro på min krop. Nicolas er dedikeret sit arbejde og har et stort overblik og indblik i kroppens bevægelsesmønstre og funktion, hvilket formidles på en tydelig og positiv måde. Jeg går altid glad fra min træning. Jeg er lykkelig for at mærke den nye kraft og energi der er kommet i min krop"

Jan Rønlev


Har gennemført Fysio Camp forløbet med Nicolas, og det var forrygende! Han har en dyb indsigt i, hvordan kroppen hænger sammen. Her kan man virkelig tale om personlig træning. Efter et meget aktivt sportsliv har jeg pådraget mange skavanker, og hver gang jeg træner ender jeg op med at nogle gamle skader bryder op. 
Gennem sin uddannelse som fysioterapeut, sin udøvelse af yoga og parkour samt bearbejdning af egne skader, har Nicolas tydeligvis oparbejdet en indsigt, som er unik. Jeg har gennem mine skader været i hænderne på mange fagpersoner, og han imponerer mig. 
 

Amy Bretton


"Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv længe! 🙏 
Fantastisk træning, hvor man kommer hele vejen rundt med god vejledning i teknik - endnu bedre har alle mulighed for at være med, da man kan justere øvelserne til lige dér, hvor man selv er 💪 

På blot en måned har jeg kunne mærke tydelig forskel i styrke, kondition og ikke mindst mere overskud og mindre træthed i hverdagen! OG så er det i gode omgivelser og fantastisk selskab med en god holdånd og engagement 🌳🤸‍♀️.

Pauline Uhre


Effektivt og stærkt vanedannende træning!  
Super god energi på holdet, fedt at træne i det fri. Er hver gang gået derfra med øget energi og en god fornemmelse i kroppen.  
Nicolas er yderst kompetent. Han er god til at vejlede, til at sørge for at træningen er varierende. God at motivere og sørge for at alle er tilpas udfordrede.  
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer 👍👍👍  
Jeg kan varmt anbefale Nicolas og Fysio Bootcamp, jeg glæder mig til næste runde😃😃

Mads Bo"Fysio Bootcamp tilbyder den sjoveste, mest effektive og mest varierede træning, jeg endnu har prøvet. Ikke to træningssessions er ens, og alligevel gennemgås alle de store muskelgrupper hver gang. Der er en fin afveksling mellem "hårdt arbejde" i cirkeltræning og lege, som bringer pulsen og humøret op. Jeg har altid glædet mig til træningen og til at se, hvad træneren nu havde fundet på for at udfordre min krop.  At stå under et træ, oplyst af LED-lys, med byens lyde omkring, er en helt særlig følelse, som ikke fås i et kedeligt træningslokale. Fysio Bootcamp kan varmt anbefales enhver, som finder konventionel fitnesscenter-træning kedeligt, og som desuden vægter bæredygtig (dvs. kropsvenlig) træning højt."

Mød din træner

Fysioterapeut & personlig træner

Nicolas Rockland

Jeg hedder Nicolas Rockland og jeg er ekspert i skades- og smertefri træning, som styrker og former kroppen. Jeg er uddannet fysioterapeut og personlig træner med en lang række videruddannelser indenfor træningsfysiologi, bevægelsesterapi, og moderne smerteteori.

Jeg er manden bag konceptet Fysio Bootcamp & Yoga Prehab, der tilbyder en intelligent, effektiv og holdbar vej til smertefri kropstransformation. Min træningsprofessionelle karriere startede for 12 år siden, da jeg blandt pionererne indenfor parkour og freerunning i Danmark, var med til at udvikle bevægelseskunstens teknikker og den allerførste holdundervisning. 

Motivation for at behandle egne skade og skavanker, har i samspil med en min grundlæggende besættelse for kroppens naturlige bevægemønster, ført til lang rejse, med opdagelser, fordybelse og videreudvikling af "bæredygtig" træning. Teknikker og øvelser som er tilpasset menneskets evolutionære udvikling og som kan give os mærkbare resultater, uden slid og fejlbalastning.

Idag hjælper jeg i mål med en fit, sund og smertefri krop, fuld af energi! En sjovere & sundere vej til drømmekroppen, via intelligent fysioterapeutisk træning i det fri. 

PRØV TRÆNINGEN

På et tidspunkt som passer ind i din hverdag

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
*  Dine oplysninger er sikret og du vil ALDRIG blive spamet.*
Du accepterer at Fysio Bootcamp må sende dig vigtige emails i forhold til opstart og forløb

Intelligent Fysioterapeutisk Træning

Sjove og Effektive Forløb

Tydelige og Holdbare Resultater

Kontakt

 • Telefon: 53 33 88 33
 • Email: Nicolas@fysiobootcamp.dk